Hírek

Fénykép0278BEAUTY SZAKKIÁLLITÁS (2013 novemberében)
A London Beauty Stúdió Kft. történetében másodszor  vettünk részt kiállitóként. (2013 áprilisban volt az első). Közületek sokan ott találkoztatok velünk először. Igyekeztünk minél többet bemutatni magunkból, ezért a standot direkt  úgy alakitottuk ki, hogy beférjen egy masszázságy. Igy izelitőt kaphattatok a csak nálunk tanitott “Essence” masszázsból és olajainkról. Csapatunk felkészült kérdéseitekre, és visszajelzéseitek szerint megfelelő információhoz jutottatok. Minket igazolt az is, hogy teleirtátok jelentkezési lapjainkat, azóta is folyamatosan vesszük fel veletek a kapcsolatot. Sikerült egy előadásnyi időt  kapnunk a nagyszinpadon, ebből láthattok részletet a “SZAKEMBER” címszó alatt a kozmetikusoknak szóló résznél. Jó hangulatban telt a két nap – ” Etettünk-itattunk-mulattattunk…”

 

PIKNIK KÖRBEN ( 2013 december)

Szerencsénk volt a Báthory Katalin nevével fémjelzett Piknik Kör karácsonyi találkozóján bemutatni ” Essence” masszázsunkat , ezzel is igyekeztünk hozzájárulni az est magas színvonalához. Jólesett az igazi ” régi motorosok” és az új generáció elismerése is. Jó vendégekhez illően ajándékot is vittünk, mindenki kapott szauna mézeinkből. Hálásak vagyunk hogy ott lehettünk ezen a rangos eseményen ennek a gyönyörű épületnek a falai között.

 

 

 

SAM_1435COSMOPROF (BOLOGNA, 2014 április)

Külföldi partnereink invitálására ellátogattunk Bolognába, a világ egyik legnagyobb
szépségipari szakvásárára, amely egy óriási területen, hatalmas csarnokokban került megrendezésre. Mivel egy napra mentünk, a bőség zavarával küszködve szelektálnunk kellett, hogy mit nézzünk meg feltétlenül, és miről mondjunk le. Megtekintettük a két hatalmas olasz pavilont és egy öt nagy pavilonból álló, nemzetközi cégeket felvonultató külön egységet is. Az idő annál is inkább sűrgetett, mivel délután ötkor előre megbeszélt találkozónk volt angol partnerünk standján. Ott végre megpihenhettünk, vendégül láttak minket. Érdekes volt azokkal találkozni, akikkel eddig csak elektronikus levélben tartottuk a kapcsolatot. Mindannyian örültünk, hogy megismerhettük egymást személyesen is. Sok újdonságot láttunk, amit az elkövetkezendő időszakban igyekszünk átadni nektek is!

Állandó Tanfolyamaink

  • Arc “Essence masszázs”
    gyogynovenyek

    Dr. Babulka Péter fitoterapeuta tanfolyama

  • Test egynapos hát, kéz, láb, fej
  • Test egynapos cellulit
  • Eladást segítő tanfolyam
  • Dr. Babulka Péter fitoterapeuta tanfolyama