Kozmetikus vagyok

A London Beauty Stúdió oktatói olyan tudást kínálnak Nektek amely napjainkban elengedhetetlen ha versenyben akartok maradni .

Kedves Kolléganő!

Galambosné Zsuzsa vagyok. Huszonöt éve végeztem a “jó öreg” Dallos Ida Szakmunkásképzőben, mint kozmetikus, azóta tevékenykedek ebben a gyönyörű szakmában. Folyamatosan képzem magam, sok tanfolyamot végeztem el. Ennyi év után nehezen tudtam volna elképzelni, hogy valami ennyire lázba hozzon és fenekestől felforditsa eddigi szakmai alapjaimat, de… . megtörtént: 2011-ben Angliába mentem dolgozni, akkor kezdődött az egész. Ottani munkahelyemen találkoztam először az Aromatruth esszenciális olajaival. Annyira megtetszett, hogy amikor hazatértem, hoztam magammal és itthoni vendégeimmel is megismertettem. Osztatlan sikert aratott. Se allergia, se irritáció, csak szép bőrkép… . Ennyi év tapasztalattal a hátam mögött megtanultam értékelni az ilyesmit. Beleszerettem az aromaolajok világába. Mindent megpróbáltam megtudni róluk.

Szóval arra tettem fel az életem, hogy a továbbiakban csak ezekkel fogok dolgozni. Ebben az is közrejátszik, hogy ahogy beleszerettem az olajokba, úgy ábrándultam ki a krémekből. 2013 februárjában cégemnek sikerült megszereznie ennek az olajnak a magyarországi kizárólagos forgalmazási jogát. Ezek után szeretnélek téged is megismertetni ezzel a csodálatos világgal. Ha az alábbi kérdések közül legalább háromra igen a válaszod, elképzelhető hogy lesz kedved csatlakozni hozzánk.

 • Probléma, hogy állandó vendégeid csak ritkán jönnek?
 • Probléma, hogy valami újat szeretnél nyújtani nekik milliós beruházás nélkül?
 • Nem tudsz ajánlani nekik semmit otthonra?
 • Van olyan vendéged, aki mindenre allergiás, vagy mindentől viszket?
 • Növelni szeretnéd bevételedet, de nem úgy, hogy még többet dolgozol?
 • Lehet, hogy mi vagyunk a megoldás. Ha kedved van többet megtudni erről a prémiumkategóriás termékről, keress meg telefonon, vagy e-mailben!

Az alábbiakban egy kis gondolatébresztő:

Miért használjam ezt az illóolajat?
Szembeállítva általában a krémeket (márka nélkül) az aromaolajokkal, a következőket kell leszögezni.

Krém

Külön kell tartósítani
pl.: Parabének – mérgezőek
Sodium benzoate – allergén

Külön kell emulgeálni
pl.: PEG (propilén-glikol) és származékai

A krémek mesterséges emulgeátorai, nekik köszönhetően nem válik el a zsírszerű anyag a víztől. A PEG-ek és származékaik a bőrt áteresztővé és egyben sérülékennyé is teszik a káros anyagokkal szemben. Viszketést, bőrvörösséget okozhatnak.

Külön kell illatot belecsempészni
pl.: parfüm/fragrance

Természetes vagy mesterséges illatanyagok meg nem határozott keveréke. Az illatanyagok a leggyakoribb allergizáló szerek a kozmetikumokban. Továbbá contact dermatitist és légzőszervi problémákat is okozhatnak.

Szükség van még PH-érték stabilizálásra
pl.: Sodium Hydroxid – ami nagyobb mennyiségben irritáló.
pl.: DEA, MEA, TEA – haj-  és bőrszárazságot okoznak, mérgezőek.

Kőolaj származékok
pl.: Vaselin, Petrolatum, Parafinum – liqudium – nem szívódnak fel a bőrbe, eltömik a pórusokat és akadályozzák a bőrlégzést.

Hatóanyagok:
Általában az INCI felsorolás végén „kullognak”,  jelezve, hogy milyen kis arányban találhatóak meg a készítményben.

Aromatruth olajok

 • Nincs külön tartósítás, hiszen az E-vitamin (Tocopherol) egy természetes tartósító, emellett értékes antioxidáns és védi a bőrt az UVB okozta károktól.
 • Nincs emulgeálás, hiszen az olaj az olajjal kiválóan elegyedik. Nincs szükség kötőanyagra.
 • Nincs szükség külön illatanyagokra, mert az anyagok tulajdonságából adódóan természetes illatanyagot tartalmaznak.
 • Nincs szükség PH-érték stabilizálásra az anyagok egyneműsége miatt.
 • 100% Hatóanyag – 100% Hatás

A természetes bázisolajoknak köszönhetően (melyek általában növények magjából készülnek) maximális a felszívódás a bőrbe, ezáltal biztosított a kívánt eredmény elérése.

Ha még nem dolgoztál aromaolajakkal, bátran nekivághatsz, hiszen előre bekevert olajaink nem igényelnek effajta előképzettséget. Mindössze a szaktudásodra lesz szükség, hogy diagnosztizálni tudd a bőrtípusokat, és hozzá tudd rendelni a megfelelő olajat.

4 féle bekevert arcolajunk van:

 • Érzékeny, finom bőrre
 • Olajos, problémás bőrre
 • Öregedő bőrre
 • Száraz, zsírhiányos bőrre

 

Ha kreatív típus vagy, variációk százai állnak rendelkezésedre, hogy a 6 féle bázisolajból és a 31 fajta hatóanyagból elkészítsd vendéged számára a legjobbat! Ha ezek után úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt a hazai piacon még újdonságnak számító termékcsaládot, hívj! Legyél az elsők között, akik megismertethetik vendégeikkel ezt a csodálatos világot!

 

Elérhetőségek:

London Beauty Stúdió KFT

Galambosné Zsuzsa – 0630/721-9070
Mink Márta – 0670/203-0204
Istenes Györgyi – 0620/925-5317

Cím: 1075 Bp., Károly krt. 5. fsz. 19 (az udvarban)
E-mail: londonbeautystudio@gmail.com
Facebook: Aromatruth