Masszőr vagyok

Kedves masszőr Kolléganők, Kollégák!

A London Beauty Stúdió oktatói olyan tudást kínálnak Nektek, amely napjainkban elengedhetetlen, ha versenyben akartok maradni.

Ehhez nélkülözhetetlen, hogy részt vegyetek alaptanfolyamunkon, mely teljesen ingyenes. Itt tudtok betekinteni tevékenységünk alapját képező aromaterápiás rendszerünkbe. Megismerhetitek 50 féle esszenciális, kevert és magolajunkat, és azok felhasználási területeit.

Nem utolsó szempont, hogy velünk is megismerkedtek, mert tudjuk  jól mi masszőrök, hogy nem mindenki tud mindenkitől tanulni.

Lehetőségetek van rá, hogy mielőtt beleinvesztáltok ebbe a szolgáltatás bővítésbe, eldöntsétek, hogy tudtok és akartok  is tőlünk tanulni.

Nos, ha úgy döntötök, hogy tudunk számotokra újat nyújtani, tovább mehetünk. Egész napos tanfolyamunk keretében megtanítunk  Nektek egy nyak-hát-kar lazító masszázst, mely már egy alkalom után megkönnyebbülést nyújt a hátfájástól szenvedőknek. Megtanultok továbbá egy kéz-talp reflexzóna  masszázst, és bónuszként, ha ügyesek vagytok, elsajátíthattok egy különlegességnek számító indiai fejmasszírozást is. Tanfolyamainkat  két-két tanulóval indítjuk, tehát egymásnak vagytok a modelljei.

Döntsétek el, mennyire tudjátok használni meglévő szolgáltatásaitok kiegészítéseként ezt a jóformán az egész testre kiterjedő jótékony tevékenységet!

Üzletpolitikánkhoz  hozzátartozik, hogy nem szeretnénk,  hogy “minden sarkon” a mi anyagainkkal és technikánkkal dolgozzanak, ezért egy kerületen belül, csak meghatározott számú partnerrel szeretnénk munkakapcsolatot kialakítani, biztosítva ezzel az előnyt, ami annak jár, aki hamarabb felismeri bennünk az üzleti lehetőséget.

Legyél Te az,  aki hamar ”kapcsol” !!

Jelentkezz  mihamarabb!  Várunk!

Jelentkezéskor hozd  magaddal  légyszíves  a végzettségedet  igazoló  bizonyítványt!