Miért mi?

Jöjjön velünk vissza a jövőbe
Az aromaterápia napjainkban virágkorát éli. Egyre többen ismerik fel a természetes gyógymódok fontosságát, szemben a mesterségesen előállított gyógyszerekkel, a kozmetikumokkal.

Sokan fordulnak a hagyomány által kínált megoldásokhoz, köztük az aromaterápiához. Gondoljunk csak bele, az egyiptomiaktól a görögökig, az antik Rómától Indiáig
Milyen hagyománya volt az olajoknak a testápolásban.
Nem csoda tehát, hogy sokat látjuk a kozmetika jövőjét ebben a több ezer év alatt megalapozott tudásban.
Hogyan hatnak az olajok?

Orrunkon keresztül szaglással, illetve agyunkon a limbikus rendszeren keresztül. Nem csak a csodálatos illatukat élvezhetjük belégzésük során, a tüdőnkbe kerülve felszívódik és a véráramba kerülve fejti ki jótékony hatását.

Mire jók az illóolajok?

Az illóolajok felhasználási lehetősége igen változatos. Ma már bizonyított tény, hogy az illóolajok a betegség megelőzésében, enyhítésében, fájdalom csillapításban is alkalmazhatóak. Általánosságban véve erősítik az immunrendszert és nagy szerepet játszanak a szépségápolásban is.
Serkentik a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét. Megnyugtatják az érzékeny bőrt és enyhítik a gyulladásokat.

Azonban mindezeket az előnyöket csak a természetes forrásból nyert és vízgőz-desztillációval, vagy préseléssel kivont illóolajoktól várhatjuk.

Az Aromatruth™ olajai megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is, hiszen az alapanyagokat saját élőhelyükön termesztik, majd a legkomolyabb (G.M.P.) higiéniai szabályoknak megfelelően készítik el.
Olajaink mindegyike vízgőz-desztillációval készül, első lepárlású, 100% tisztaságú.

2011-BEN (KSH.HU) egy átlagos család 2 gyerek 2 felnőtt 17.167 ft.-ot költött testápolásra egy év alatt!!

Ebben benne van a feleség arckréme is ,amit 50% eséllyel a nagy drogériákban vesz meg/DM ,Rossmann/ 20%-a Avonból vagy az Oriflame-től rendel,10% esélyt kapnak a gyógyszertárak,10% aki megteheti és van is rá igénye hogy bioboltokból szerezze be arckrémét és mindössze 10% vesz a kozmetikusától

Miért is? Mert drága? Mert 100 olcsóbb krém van bárhol?

 

Itt kell nekünk megvetni a lábunkat  és látunk is rá esélyt hiszen mi nem a krémek túlkínálati piacán tolongunk hanem egy merőben új szokás hírnökei vagyunk:OLAJAT AZ ARCBŐRNEK(LÁSD 1.SZ.MELL.)

Mi egy olyan megfizethető és különleges megoldást kínálunk ami a

Luxust   jelentheti számukra megfizethető áron.