Pedikűrös vagyok

Kedves pedikűrös Kolléganők, Kollégák!

Szeretettel várunk titeket, hogyha az alábbi szolgáltatásbővítések valamelyikére már régen készültök, de még nem igazán találtátok meg a megfelelő céget.

Hát itt vagyunk! És mindenben a segítségetekre leszünk, hogy igazán professzionális és teljes körű szolgáltatókká váljatok.

TALP REFLEXZÓNA MASSZÁZS

Egy délelőtt folyamán elsajátítható tanfolyam, melynek keretében betekintést nyerhetsz a test egész rendszerébe, kivetítve azt a talp megfelelő részeire.

A talp zónáinak masszírozásával hatással tudunk lenni a velük kapcsolatban lévő szervekre. A masszázs serkenti a vér-és nyirok keringést, így mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

Megismerhetitek, hogy miről árulkodnak a lábon lévő elváltozások, ezzel növelhetitek szakmai elismertségeteket vendégeitek körében. Legyetek többek, mint a szomszédban dolgozó kolléganő!  Ezzel a válság nem probléma lesz, hanem lehetőség. Ha képzitek magatokat, meglátjátok, hogy a vendégeitek körében elterjed a híretek, és minden vendégetek fog hozni magával még kettőt.

Méginkább, ha elhíresztelik, hogy milyen különlegességekkel dolgoztok…

ANYAGAINK

Csodaszámba menő zselénkkel 10 perc alatt bársonyossá varázsolhatsz bármilyen elhanyagolt, vastag, berepedezett sarkat. Használatát sajátíthatod el a tanfolyam keretében, és megannyi aromaterápiás olajkeverékünk alkalmazását, amelyet te is ajánlhatsz kedves vendégeidnek otthoni ápolásra a boltokban kapható olcsó/drága, hatóanyag és hatás nélküli szerek helyett.

Tanfolyami jelentkezéskor hozd magaddal légyszíves a végzettségedet igazoló bizonyítvány!

Várunk szeretettel:

London Beauty Stúdió Csapata