Rólunk

Egy oldal az illóolajokról és az aromaterápiáról, a kozmetikai ipar színvonalát fontosnak tartó és tanulni vágyó szakembereknek, és általában mindenkinek, akit érdekelnek az aromaolajok.

Kik vagyunk

Cégünk 2013-ban alakult egy angol aromaterápiás olajokat gyártó cég termékeinek forgalmazására. Mindannyian kozmetikusok vagyunk, 25 év tapasztalattal a hátunk mögött.

MINK MÁRTI
Velem kerül kapcsolatba, ha vásárolni szeretne, ha rendelést ad le és ha számlát kérne. Amikor vidéki tanfolyamra megyünk, én felelek azért, hogy minden anyag és eszköz a rendelkezésünkre álljon, és nem utolsó sorban én szállítom a csapatot.

Önéletrajz
GALAMBOSNÉ ZSUZSA
Velem a nyílt napokon és egyes speciális tanfolyamokon találkozhat. Általában a cég ügyes-bajos dolgait intézem. Én tartom a kapcsolatot a külföldi partnerekkel, legfőbb tevékenységem a marketing és a piackutatás.

Önéletrajz
ISTENES GYÖRGYI
Velem találkozik a tanfolyamokon. Én felelek a tanfolyamok anyagáért, én tartom a kapcsolatot meglévő ügyfeleinkkel, illetve ha bárkinek szakmai kérdése van, hozzám fordulhat bizalommal.

Önéletrajz

 

Cégünk küldetése és célja:

Lehetőleg minél több kozmetikushoz járó nő és férfi(16-99) tapasztalhassa meg a cégünk által forgalmazott termékcsalád jótékony hatását és ezáltal egészségesen szépüljenek.Úgy a szalonokban mint otthonában.Ezáltal a nagykereskedelmi láncokat kihagyva többlet bevételhez juthassanak a kozmetikusok, és általuk minőségi arc-és testápoló termékekhez a végső felhasználók a VENDÉGEK.

Miért minket

Nagykereskedések kikerülésével, csak szakembereknek árusítunk aromaterápiás olajokat, ezzel védve a kozmetikusok érdekeit. Magyarországon úttörőként próbáljuk elterjeszteni a kozmetikusok körében a csak aromaolajokkal törénő kezeléseket, krémmentes kozmetikai kezelési sorokat.